Groepsreizen duitsland

Op zoek naar een prachtig aanbod groepsreizen naar Duitsland? DJH is een betrouwbare partner voor groepsreizen Duitsland. De jeugdherbergen hebben beschermings- en hygiëneconcepten ontwikkeld zodat ondanks Corona ook in 2022 groepsreizen mogelijk zijn. Deze zorgen ervoor dat groepsverblijven ook tijdens de Corona periode veilig en vlot kunnen plaatsvinden. Daarnaast helpen verbeterde annuleringsvoorwaarden groepsleiders en organisatoren bij het flexibel plannen van de groepsreis naar de jeugdherberg. Zo kunt u nu zorgeloos reserveren in onze groepsaccommodatie.

Onze service voor uw groepsreis:

  • Verhoogde normen voor schoonmaak en catering
  • Aparte accommodatie voor groepen
  • Exclusief gebruik van groeps- en sanitaire ruimtes
  • Getrainde medewerkers om de processen te ondersteunen
  • Simpel & transparant uitgelegd hygiëne regels voor iedereen
  • De servicecentra van de 14 regionale DJH-verenigingen beantwoorden graag al uw vragen over uw reis of onze groepsaccommodatie.

wat bieden onze goedkope groepsreizen in Duitsland?

Het actuele aanbod voor groepsreizen Duitsland en vrije tijd 2022/2023 is gericht op individuele groepen en mensen die de bijzonderheden van een groepsreis weten te waarderen. Want dat is precies de kracht onze jeugdherbergen. Of het nu gaat om rondreizen of stedentrips - uw zintuigen worden niet alleen verwend tijdens uw groepsreis, maar ook uw ziel vindt een plek om te vertoeven en te ontspannen. Als groep ontdek je op zonnige dagen het prachtige Duitsland, reis je samen als team of club en verblijf je in de modernste groepsaccommodaties. De huizen zijn zo individueel en comfortabel ingericht dat je na een lange en veelbewogen dag altijd terug wilt komen.

 

Om je groepsreis de gewenste funfactor te geven en je te inspireren voor nieuwe ervaringen, heeft het team van jeugdherbergen Duitsland een divers activiteiten aanbod. Individuele aanbiedingen voor u als groep voor kano- en klimtochten of spanning en ontspanning met yoga of wellness zijn slechts enkele van de vele specials die aan de groepsreizen kunnen worden toegevoegd. Misschien verlang je wel naar een cultuurkick en verken je de mooiste kastelen en paleizen van Duitsland per bus of fiets of ontdek je hoe spannend Berlijn 's avonds kan zijn tijdens een veelbewogen stedentrip.