Groepsreizen

Wilt u tijdens uw groepsreis voldoende tijd voor sightseeing, ontdekkingstochten én samen leuke dingen beleven?

Een goede voorbereiding is dan, vooral bij een stedentrip met de hele klas of een grote groep, erg belangrijk. Maar dat neemt natuurlijk ook veel tijd in beslag.

Daarom bieden wij u met DJH Go2City, het nieuwe servicekantoor van de City-Hostels in het Rijnland, reisarrangementen voor Keulen, Bonn, Duisburg en Düsseldorf aan die speciaal op groepen zijn toegesneden.

Plant u een stedentrip met uw schoolklas, vereniging of sportclub? DJH Go2City speelt op iedere groep in en stelt graag een aangepast dagprogramma samen met de juiste combinatie van cultuur, vermaak en recreatie. Dat staat garant voor verraste gezichten bij bijvoorbeeld een rondleiding op de luchthaven van Düsseldorf, pittige uitdagingen tijdens een GPS-tocht door Bonn of “live” televisie in de mediastad Keulen!

Bij Go2City kunt u modulair uit verschillende elementen een individueel passende reis samenstellen. Een bezoek aan een museum, stadsrondleiding en sportieve activiteiten kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd. De organisatie kunt u natuurlijk aan ons overlaten.

Mocht u een bustransfer van uw school of vereniging naar de jeugdherberg en terug of naar de uiteenlopende programmapunten wensen, dan organiseren wij dat graag voor u. Een overzicht van de arrangementen en alle verdere informatie over DJH Go2City vindt u op www.go2city.de of kijk in onze Nederlandstalige brochure. U ziet het: voor uw groepsreis bent u bij ons aan het juiste adres!

Graag adviseren wij u ook telefonisch via +49 (0)221 – 778 733-0 of per e-mail: info@go2city.de.