Zakelijk

De perfecte locatie voor succesvol vergaderen!

Modern ingerichte vergaderzalen met veel daglicht en een mooi uitzicht op het groen zorgen voor een prettige werkomgeving, en dat is, zoals iedereen weet, de sleutel tot productief vergaderen! De DJH City-Hostels Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn bieden u vergaderaccommodaties met de modernste conferentie- en vergaderapparatuur voor bijeenkomsten tot ruim 200 deelnemers.

Wij ondersteunen u voor en na uw aankomst bij het plannen van uw vergadering en adviseren u ook graag bij het invullen van het avond- of weekendprogramma van uw gasten. Ons serviceteam dient u graag van advies en kan u tevens voorzien van (groeps-)tickets voor culturele evenementen, vaak tegen zeer aantrekkelijke prijzen!
Wat is er nog meer nodig voor een geslaagde vergadering? Kwalitatief hoogwaardige en afwisselende maaltijden om nieuwe energie en motivatie op te doen!
 
Verzorgde gerechten en een gezellige sfeer om ervaringen onder collega’s uit te wisselen bij het ontbijt, de lunch en het diner. Wij bieden altijd een gevarieerd buffet, waarbij uiteraard rekening kan worden gehouden met speciale wensen.

Niet zo verwonderlijk dus dat reeds meer dan 500 internationale bedrijven u voorgingen en graag gebruik maakten van de – ook qua prijs – sensationele aanbiedingen van de DJH City-Hostels voor vergaderingen en workshops, en tevens voor overnachtingen.

Wij sturen u graag vandaag nog een offerte toe voor uw vergadering of bijeenkomst in één van onze hostels.