Kerstmarkten in het Rijnland

Een gezellige wandeling over de kerstmarkt is één van de mooiste momenten van het jaar. Een lekker warme glühwein, geurige peperkoek en liefdevol gedecoreerde kraampjes met kunsthandwerk maken van de kerstmarkt een magische bestemming voor een uitstapje.

Onze DJH City-Hostels in Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn hebben ook tijdens de koudste periode van het jaar een geschikt aanbod voor u. Of u nu met uw gezin, met vrienden, met collega’s of gewoon individueel reist, wij stellen graag een leuk programma voor u samen. Zo kunt u ook tijdens de kerstperiode ten volle genieten van alle hoogtepunten die de metropolen langs de Rijn te bieden hebben!

 

Hostels Bekijken

Gebruik ons DJH City-Hostel Düsseldorf als uitvalsbasis voor een themawandeling in kerstsfeer. De feestelijk verlichte kraampjes staan verspreid door de gehele binnenstad en voor het sprookjesachtige decor van het stadhuis op het marktplein, waar ook een bijna 100 jaar oude draaimolen staat te pronken.


Vanuit onze drie DJH City-Hostels in Keulen stapt u niet alleen rechtstreeks in de drukte van de traditionele markt voor de Dom. Ook de haven- en scheepskerstmarkt – de grootste drijvende kerstmarkt van Europa – met meer dan 45 kraampjes en een sprookjesachtig zicht op de oude stad van Keulen, ligt op een steenworp afstand. Zeker een bezoekje waard!

Het komt dus goed uit dat u langs de Rijn meteen een hele reeks buitengewone kerstmarkten kunt ontdekken. En wie had gedacht dat de Adventsmarkt in de keizerstad Aken met meer dan 100 handelaars, ambachtslui en gastronomen tot de drie grootste van Duitsland behoort? Vergeet ook niet om de beroemde Aachener Printen eens te proeven.

De kerstmarkt in Bonn heeft dan weer een uitgebreid en uniek culinair aanbod voor u in petto, en heeft naast de vele regionale lekkernijen ook heel wat Hongaarse specialiteiten te bieden.

De ideale overnachtingsmogelijkheid voor uw uitstapje naar een van de kerstmarkten in het Rijnland vindt u in de DJH City-Hostels in Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn, maar ook in de jeugdherbergen ter plaatse. In al onze hostels kunt u genieten van moderne en comfortabele kamers met een ontspannen sfeer.

En het beste aan dit alles is dat wij vele interessante aanbiedingen en acties voor u hebben!

Bekijk onze hostels