Schoolreizen naar duitsland

Plezier en ontspanning voor leerlingen en docenten!

Volledig verzorgde schoolreizen Duitsland? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van DJH Go2City om uw schoolreis naar Duitsland te organiseren. Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn wachten op u! Bent u op zoek naar een bijzondere en moderne accommodatie voor uw schoolreis of werkweek, in een stad die uw leerlingen veel afwisseling en allerlei activiteiten te bieden heeft? Dan bent u met uw schoolklas in de DJH City-Hostels in Keulen, Düsseldorf, Bonn en Duisburg precies aan het juiste adres! 

 

Laat ons ons motto voor uw reis naar ons thuisland waarmaken: bij ons voelt u zich thuis - en u zult blij zijn, dat u bij ons was. Wij bieden voor elke stad een breed scala aan activiteiten.

 

 

Algemene informatie schoolreizen duitsland

Johann Wolfgang von Goethe wist al dat "het beste onderwijs te vinden is in reizen. Onderwijs dat verder gaat dan de kennis van het leerboek en plaatsvindt in ontmoetingen met een grote verscheidenheid aan mensen, onbekende steden en nieuwe ervaringen is alleen mogelijk door te reizen." Dus waarom niet de combinatie van de nuttig met het aangename?

 

Vooral in de bovenbouw zijn stedentrips populair. Pulserende metropolen als Bonn, Düsseldorf, Duisburg en Keulen behoren tot de meest populaire bestemmingen voor school- en afstudeerreizen. Sightseeing, winkelen en selfies met indrukwekkende achtergronden. Het lijdt geen twijfel: het vooruitzicht om het dagelijkse schoolleven een paar dagen de rug toe te keren om alle facetten van het culturele leven te ontdekken in een onbekende stad - wie zegt daar nee tegen?

 

Nu alleen nog beslissen waarheen.

 

Düsseldorf, Keulen, Bonn, Duisburg - of allebei? Alle 6 stadsherbergen of jeugdherbergen zijn onovertroffen centraal gelegen en scoren met de hoogste uitrustingsnorm van de Duitse jeugdherbergvereniging. In principe bestaan alle stedentrips uit individueel combineerbare belevingsmodules en regionale highlights. Als alternatief kunnen ook meerdaagse schoolreizen als compleet programma geboekt worden.

 

Hieronder meer over onze steden:

 

Ontvang ons gratis workbook en bereid de schoolreis tot in de puntjes voor!


 

 

Ons Service Center Team helpt u graag:

 

DJH Landesverband Rheinland e.V.

Service Team

Düsseldorfer Str. 1a

D-40545 Düsseldorf

phone: +49 (0)211 3026 3026

Fax: +49 (0)211 3026 3027

E-Mail: service@djh-rheinland.de