Overnachten

Comfortabel overnachten voor eerlijke prijzen – in de DJH City Hostels

Wie eigenlijk nog niet zo goed weet wat hij zich bij een hostel moet voorstellen of denkt dat een hostel alleen iets voor rugzaktoeristen is, zal aangenaam verrast zijn door de hoge kwaliteitsstandaard van onze comfortabele en gezellig ingerichte kamers.

In onze DJH City-Hostels Keulen, Düsseldorf, Bonn en Duisburg is iedereen van harte welkom en vindt iedereen precies wat hij zoekt. En dat tegen niet te evenaren, voordelige prijzen!

Wij hebben voor iedereen het passende arrangement. Zo kan er worden overnacht in meerpersoonskamers, bijvoorbeeld voor schoolklassen of groepen, maar natuurlijk ook voor families. Maar er zijn ook één- en tweepersoonskamers beschikbaar voor begeleidende docenten, individuele reizigers en paren en bovendien kamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Beddengoed hoeft u natuurlijk niet zelf mee te brengen, dat vindt u op de kamer.

Onze DJH City-Hostels hebben geen sluitingstijd. Wij zijn dag en nacht geopend en altijd voor u bereikbaar.

Natuurlijk heeft u in de DJH City-Hostels ook volop de gelegenheid om mensen te ontmoeten. In onze modern ingerichte gemeenschappelijke ruimten kunt u in een gemoedelijke sfeer in gesprek komen met reizigers uit allerlei landen.