Eten & Drinken

Goed uitgerust en voldaan de stad in!

Een uitje met je school of vereniging, teambuilden met collega's of een vakantietrip: goed en gevarieerd eten en drinken is altijd de voorwaarde voor een geslaagd verblijf.
In het DJH City-Hostel begint de dag met een lekker uitgebreid ontbijtbuffet dat natuurlijk bij de kamerprijs is inbegrepen. Gesterkt, goedgehumeurd en vol energie kunt u nu op pad om de stad te gaan verkennen!

En ook bij de lunch en het avondeten verwennen wij u graag met lichte en internationale gerechten in de vorm van een gevarieerd buffet met een ruime keuze. Als u vegetarisch wilt eten of om gezondheidsredenen dieet moet houden, dan zal ons keukenteam daar bij het menu graag rekening mee houden. Uiteraard respecteren wij in het DJH City-Hostel tevens religieuze eetgewoonten. Neem bij speciale culinaire wensen gerust contact met ons op.

De flexibele eettijden maken het bovendien mogelijk uw maaltijden perfect aan te passen aan uw individuele dagindeling.

Ook speciale cateringwensen zoals bijv. themabuffetten, tussendoortjes of een kleine snack rond middernacht behoren tot de mogelijkheden die we bij uw reservering graag met u doornemen.

En wie bij al het sightseeën, shoppen en de stad rondstruinen gewoon vergeet te eten, kan 24 uur per dag terecht in onze bistro voor een voordelige snack en een drankje.
Lekker eten en drinken in het DJH City-Hostel: zo kunt u met nieuwe energie en goedgehumeurd de stad in!