Citytrip met het hele gezin

Boeiende stadsrondleidingen voor ouders en kinderen, een bezoekje aan de beroemde dierentuin van Keulen of lekker fietsen langs de Rijn. Er is van alles te beleven in Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn. En dat geldt voor het hele gezin!

De DJH City-Hostels heten u en uw gezin van harte welkom tijdens uw citytrip!

Onze centraal en toch rustig gelegen hostels in Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn zijn de ideale uitvalsbasis voor grote en kleine vakantiegangers die samen op ontdekkingsreis in de grote stad willen gaan.

Een babybedje, flessenwarmer of kinderstoeltje horen natuurlijk bij de service, want wij zijn speciaal ingesteld op gezinnen en hun behoeften.

Ouders en kinderen voelen zich thuis in onze familiekamers die modern en gezellig zijn ingericht en voordelig geprijsd zijn. Meerdere voordelige familie-arrangementen maken een verblijf bij ons nog aantrekkelijker!

Als u een leuke vakantie met het hele gezin zoekt, hoeft u niet verder te zoeken: De DJH City-Hostels zijn niet alleen kindvriendelijk ingericht, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten voor het hele gezin. Wat dacht u van een leuke rondleiding door één van de vele musea of een spannende nachtexpeditie door de dierentuin?

Onze speciale arrangementen en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen en uw vakantie een onvergetelijke belevenis voor de hele familie wordt. Daarom maken gezinnen ook zo graag gebruik van onze aanbiedingen!

Gezinsvakanties en korte citytrips in de DJH City-Hostels Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Bonn: dat is ontspanning en avontuur voor jong en oud!

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie