Naar Bonn met kinderen

U wilt naar Bonn met kinderen? Bonn heeft genoeg te bieden: overnacht midden in de natuur en tal van indrukwekkende bezienswaardigheden. Er is van alles te beleven in Bonn met kinderen. 

De DJH City-Hostels heten u en uw gezin van harte welkom tijdens uw citytrip!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


ons hostel in BOnn

  • "Partner van Duurzaam Bonn"
  • Top locatie midden in de natuur
  • 48 vierpersoonskamers, 34 tweepersoonskamers, 9 eenpersoonskamers
  • 5 toegankelijke kamers, 2 tweepersoonskamers voor zwaar gehandicapte personen met E-rolstoel
  • Bistro & terras met barbecue
  • Hoge touwenparcours met 4 stations
  • Gratis wifi binnenshuis
  • "bed&bike" accommodatie

wat te verwachten in Bonn met kinderen?

Met ongeveer 30 geweldige musea, uitstekende winkelmogelijkheden, talrijke evenementen, indrukwekkende bezienswaardigheden en gevarieerde recreatiemogelijkheden, behoort Bonn tot een van de topbestemmingen in het Rijnland. De Eifel en het Siebengebirge nodigen uit tot uitgebreide fietstochten en mooie wandelingen. De levendige universiteitsstad biedt dan ook de beste voorwaarden voor een geslaagde gezinsvakantie.

 

Speciale programma's voor gezinsvakanties

 

Ons hostel biedt een breed scala aan programma's voor uw familievakantie, ook speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen of voor groepen van meerdere gezinnen. Kies bijvoorbeeld tussen creatieve workshops, sportieve activiteiten of wellness-, thema- en avonturenarrangementen en taalcursussen. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel een volledig programma te boeken, bijvoorbeeld geschikt voor specifieke leeftijdsgroepen voor kinderen, als gebruik te maken van seizoenscomponenten (Pasen, Nieuwjaar, Halloween, ...).

 

En voor degenen die hun vrijetijdsactiviteiten zelf willen plannen, heeft onderstaande website veel advies en informatie voor hun gezinsvakantie. Onze medewerkers ter plaatse helpen u graag met vragen over het organiseren van uw activiteiten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Over de omgeving van ons Hostel in bonn

Wie zijn vakantie of korte trip in Bonn wil doorbrengen, is altijd welkom in ons hostel. Ons internationale huis ligt midden in de natuur, maar toch centraal. Er wordt gezorgd voor een gevarieerd verblijf. Het plaatselijke recreatiegebied en de historische stad met tal van winkel- en bezienswaardigheden zijn snel te bereiken. In het huis zelf werden veel domeinen uitgebreid gemoderniseerd, zoals de comfortabele tweepersoonskamers met douche en tv, de lobby of de bistro met de enorme patio. Als gecertificeerd "partner van duurzaam Bonn" onderscheidt het hostel zich in een bijzonder duurzaam economisch systeem - een aspect dat nog meer gasten aangaat.