overnachten DÜSSELDORF

Opzoek naar een prachtige verblijfplaats om te overnachten in Düsseldorf? Dan bent u bij ons hostel in Düsseldorf aan het juiste adres. In ons DJH City-Hostel Düsseldorf is iedereen van harte welkom om te overnachten en dat tegen niet te evenaren, voordelige prijzen! 

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


ons hostel in düsseldorf

 

✓ Een persoonlijke, gezinsvriendelijke sfeer

 

✓ Geweldige locatie en veel ruimte om te spelen

 

✓ Aparte familiekamers voor 3-6 personen

 

✓ Activiteiten en programma's voor kinderen

 

✓ Uitgebalanceerde maaltijden geschikt voor kinderen


wat kan ik  verwachten van het overnachten in Düsseldorf

Wij hebben voor iedereen het passende arrangement. Zo kan u in Düsseldorf overnachten in meerpersoonskamers, bijvoorbeeld voor schoolklassen of groepen, maar natuurlijk ook voor families. Maar er zijn ook één- en tweepersoonskamers beschikbaar voor begeleidende docenten, individuele reizigers en paren en bovendien kamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Over düsseldorf

Klein Parijs, stad van kunst en cultuur, carnavalsbolwerk - de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen overtuigt met een buitengewoon groot en divers cultureel aanbod. De talloze brouwerijen in de oude stad zijn traditioneel, terwijl de hippe Medienhafen met zijn trendy pubs, lounges en bars trendy is. En wanneer u op zoek bent naar de laatste modetrends, kunt u snel overstappen naar de "Kö", een van de meest aantrekkelijke winkelstraten van Duitsland. Düsseldorf met kinderen is dus een ideale uitstap!

 

De omgeving van ons Hostel

Super centrale locatie - ons populaire stadshostel is gewoon ideaal gelegen voor een bezoek aan de hoofdstad van de staat. Niet voor niets trekt dit gasten van heinde en verre - het is tenslotte veel meer dan alleen een mode- en luxestad aan de Königsallee. Direct aan de andere kant van de Rijn, op slechts een korte wandeling over een van de zeven Rijnbruggen in de stad, ligt het deelstaatparlement (een waardevolle bestemming voor schoolreisjes) met de Rijntoren en het chique havengebied aan de rechterkant, aan de linkerkant ga je langs de Rathausufer-promenade naar de beroemde oude stad met zijn vele uitgaans- en winkelmogelijkheden. Kunst en cultuur zijn altijd heel belangrijk geweest in Düsseldorf en de vele musea, galeries en kerken zijn zeker een bezoek waard. Of het nu gaat om een gezinsvakantie, een groepsreis of een schoolreisje, als congres- of beursgast - het City-Hostel Düsseldorf verheugt zich op uw bezoek.