naar Duisburg met kinderen

U wilt naar Duisburg met kinderen? Duisburg heeft genoeg te bieden: overnacht midden in het landschaftspark of sportpark met tal van indrukwekkende bezienswaardigheden. Er is van alles te beleven in Duisburg met kinderen. 

De DJH City-Hostels heten u en uw gezin van harte welkom tijdens uw citytrip!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


ons hostel in Duisburg


wat te verwachten in Duisburg met kinderen?

Over de omgeving van City hostel Landschaftspark

Hier werd industriële geschiedenis geschreven - op de ca. 180 hectare enorm Landschapspark Noord, tegenwoordig zweten hier geen arbeiders meer; tegenwoordig draait het om recreatie, avontuur en vooral veel plezier. Het is hier verrassend groen en er is veel te beleven. Duiken in de enorme Gasometer, klimmen in de bunkersystemen, fakkels-begeleidingen en vele speeltuinen voor de kleintjes. Ook excursies door de haven van Duisburg zijn populair, de grootste binnenhaven ter wereld. In slechts 25 minuten bereikt u de bruisende stad met zijn winkelmogelijkheden, een groot cultureel aanbod en interessante bezienswaardigheden.

 

Over de omgeving van City hostel Sportpark

Op het terrein van ons hostel zijn: beachvolleybalvelden, five-a-sides en pingpongtafels bieden volop mogelijkheden om tussendoor actief te zijn. Mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning en gezinnen genieten van de idyllische omgeving van de jeugdherberg. Reeds na 10 min. te voet bereikt u het Six-Lake-District, dat uitnodigt tot zwemmen, watersporten en wandelen.

 

Behaagt de grote stad? De jeugdherberg is het ideale vertrekpunt voor excursies naar het Ruhrgebied en de naburige stad Düsseldorf.

 

Speciale programma's voor gezinsvakanties

 

Ons hostel biedt een breed scala aan programma's voor uw familievakantie, ook speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen of voor groepen van meerdere gezinnen. Kies bijvoorbeeld tussen creatieve workshops, sportieve activiteiten of wellness-, thema- en avonturenarrangementen en taalcursussen. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel een volledig programma te boeken, bijvoorbeeld geschikt voor specifieke leeftijdsgroepen voor kinderen, als gebruik te maken van seizoenscomponenten (Pasen, Nieuwjaar, Halloween, ...).

 

En voor degenen die hun vrijetijdsactiviteiten zelf willen plannen, heeft onderstaande website veel advies en informatie voor hun gezinsvakantie. Onze medewerkers ter plaatse helpen u graag met vragen over het organiseren van uw activiteiten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!