Naar Düsseldorf met kinderen

U wilt naar Düsseldorf met kinderen? Düsseldorf heeft genoeg te bieden: boeiende stadsrondleidingen voor ouders en kinderen of lekker fietsen langs de Rijn. Er is van alles te beleven in Düsseldorf met kinderen. 

De DJH City-Hostels heten u en uw gezin van harte welkom tijdens uw citytrip!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


ons hostel in düsseldorf

 

✓ Een persoonlijke, gezinsvriendelijke sfeer

 

✓ Geweldige locatie en veel ruimte om te spelen

 

✓ Aparte familiekamers voor 3-6 personen

 

✓ Activiteiten en programma's voor kinderen

 

✓ Uitgebalanceerde maaltijden geschikt voor kinderen


wat te verwachten in Dusseldorf met kinderen?

Op aanvraag kunt u verblijven in een familiekamer met kindvriendelijke voorzieningen, van kinderstoelen en babybedjes tot flessenwarmers. Op veel locaties bieden we speciale recreatieve activiteiten voor kinderen. Op de speelplaatsen en in de speelruimtes vinden uw kinderen al snel vriendjes voor hun vakantie. Je zult versteld staan hoe goed ze overweg kunnen met kinderen uit veel verschillende landen en hoe ze manieren vinden om te communiceren, desnoods met hun handen en voeten. Ook de menu's in onze hostels zijn ontworpen met onze kleine gasten in gedachten.

 

Speciale programma's voor gezinsvakanties

 

Ons hostel biedt een breed scala aan programma's voor uw familievakantie, ook speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen of voor groepen van meerdere gezinnen. Kies bijvoorbeeld tussen creatieve workshops, sportieve activiteiten of wellness-, thema- en avonturenarrangementen en taalcursussen. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel een volledig programma te boeken, bijvoorbeeld geschikt voor specifieke leeftijdsgroepen voor kinderen, als gebruik te maken van seizoenscomponenten (Pasen, Nieuwjaar, Halloween, ...).

 

En voor degenen die hun vrijetijdsactiviteiten zelf willen plannen, heeft onderstaande website veel advies en informatie voor hun gezinsvakantie. Onze medewerkers ter plaatse helpen u graag met vragen over het organiseren van uw activiteiten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Over düsseldorf

Klein Parijs, stad van kunst en cultuur, carnavalsbolwerk - de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen overtuigt met een buitengewoon groot en divers cultureel aanbod. De talloze brouwerijen in de oude stad zijn traditioneel, terwijl de hippe Medienhafen met zijn trendy pubs, lounges en bars trendy is. En wanneer u op zoek bent naar de laatste modetrends, kunt u snel overstappen naar de "Kö", een van de meest aantrekkelijke winkelstraten van Duitsland. Düsseldorf met kinderen is dus een ideale uitstap!

 

De omgeving van ons Hostel

Super centrale locatie - ons populaire stadshostel is gewoon ideaal gelegen voor een bezoek aan de hoofdstad van de staat. Niet voor niets trekt dit gasten van heinde en verre - het is tenslotte veel meer dan alleen een mode- en luxestad aan de Königsallee. Direct aan de andere kant van de Rijn, op slechts een korte wandeling over een van de zeven Rijnbruggen in de stad, ligt het deelstaatparlement (een waardevolle bestemming voor schoolreisjes) met de Rijntoren en het chique havengebied aan de rechterkant, aan de linkerkant ga je langs de Rathausufer-promenade naar de beroemde oude stad met zijn vele uitgaans- en winkelmogelijkheden. Kunst en cultuur zijn altijd heel belangrijk geweest in Düsseldorf en de vele musea, galeries en kerken zijn zeker een bezoek waard. Of het nu gaat om een gezinsvakantie, een groepsreis of een schoolreisje, als congres- of beursgast - het City-Hostel Düsseldorf verheugt zich op uw bezoek.