Naar keulen met kinderen

U wilt naar Keulen met kinderen? Keulen heeft genoeg te bieden: boeiende stadsrondleidingen voor ouders en kinderen, een bezoekje aan de beroemde dierentuin van Keulen of lekker fietsen langs de Rijn. Er is van alles te beleven in Keulen met kinderen. 

De DJH City-Hostels heten u en uw gezin van harte welkom tijdens uw citytrip!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


onze hostels in Keulen


wat te verwachten in keulen met kinderen?

Onze centraal en toch rustig gelegen hostels in Keulen zijn de ideale uitvalsbasis voor grote en kleine vakantiegangers die samen op ontdekkingsreis in de grote stad Keulen willen gaan.

Een babybedje, flessenwarmer of kinderstoeltje horen natuurlijk bij de service, want wij zijn speciaal ingesteld op gezinnen en hun behoeften.

Ouders en kinderen voelen zich snel thuis in onze familiekamers die modern en gezellig zijn ingericht en voordelig geprijsd zijn. Onze voordelige familie-arrangementen maken een verblijf bij ons nog aantrekkelijker!

Als u een leuke vakantie met het hele gezin zoekt, hoeft u niet verder te zoeken: De DJH City-Hostels zijn niet alleen kindvriendelijk ingericht, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten voor het hele gezin. Wat dacht u van een leuke rondleiding door één van de vele musea of een spannende nachtexpeditie door de dierentuin?

Onze speciale arrangementen en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen en uw vakantie een onvergetelijke belevenis voor de hele familie wordt. Daarom maken gezinnen ook zo graag gebruik van onze aanbiedingen!

 

Onze reisprogramma's voor ouders en kinderen zijn kleurrijk, creatief en spannend. Of het nu gaat om avonturen in een kasteel of duiklessen - wij vinden uw gezinsvakantie op maat!