OVERNACHTEN Duisburg

Opzoek naar een prachtig adres om te overnachten in Duisburg? Dan bent u bij onze city hostels aan het juiste adres! In onze DJH City-Hostels gelegen in Duisburg is iedereen van harte welkom en vindt iedereen precies wat hij zoekt. En dat tegen niet te evenaren, voordelige prijzen! 

Wij hebben voor iedereen het passende arrangement. Zo kun je overnacht in Duisburg in een meerpersoonskamers, bijvoorbeeld voor groepen, maar natuurlijk ook voor families. Maar er zijn ook één- en tweepersoonskamers beschikbaar voor begeleidende docenten, individuele reizigers en paren en bovendien kamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Beddengoed hoeft u natuurlijk niet zelf mee te brengen, dat vindt u op de kamer.

Onze DJH City-Hostel hebben geen sluitingstijd. Wij zijn dag en nacht geopend en altijd voor u bereikbaar.

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


ons hostel in Duisburg


wat te verwachten tijdens het overnachten in Duisburg?

Over de omgeving van City hostel Landschaftspark

Hier werd industriële geschiedenis geschreven - op de ca. 180 hectare enorm Landschapspark Noord, tegenwoordig zweten hier geen arbeiders meer; tegenwoordig draait het om recreatie, avontuur en vooral veel plezier. Het is hier verrassend groen en er is veel te beleven. Duiken in de enorme Gasometer, klimmen in de bunkersystemen, fakkels-begeleidingen en vele speeltuinen voor de kleintjes. Ook excursies door de haven van Duisburg zijn populair, de grootste binnenhaven ter wereld. In slechts 25 minuten bereikt u de bruisende stad met zijn winkelmogelijkheden, een groot cultureel aanbod en interessante bezienswaardigheden.

 

Over de omgeving van City hostel Sportpark

Op het terrein van ons hostel zijn: beachvolleybalvelden, five-a-sides en pingpongtafels bieden volop mogelijkheden om tussendoor actief te zijn. Mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning en gezinnen genieten van de idyllische omgeving van de jeugdherberg. Reeds na 10 min. te voet bereikt u het Six-Lake-District, dat uitnodigt tot zwemmen, watersporten en wandelen.

 

Behaagt de grote stad? De jeugdherberg is het ideale vertrekpunt voor excursies naar het Ruhrgebied en de naburige stad Düsseldorf.

 

Speciale programma's voor gezinsvakanties

 

Ons hostel biedt een breed scala aan programma's voor familievakanties, ook speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen of voor groepen van meerdere gezinnen. Kies bijvoorbeeld tussen creatieve workshops, sportieve activiteiten of wellness-, thema- en avonturenarrangementen en taalcursussen. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel een volledig programma te boeken, bijvoorbeeld geschikt voor specifieke leeftijdsgroepen voor kinderen, als gebruik te maken van seizoenscomponenten (Pasen, Nieuwjaar, Halloween, ...).

 

En voor degenen die hun vrijetijdsactiviteiten zelf willen plannen, heeft onderstaande website veel advies en informatie voor hun gezinsvakantie. Onze medewerkers ter plaatse helpen u graag met vragen over het organiseren van uw activiteiten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!