Vakantie Bonn

Bent u opzoek naar een vakantie in Bonn met het gezin, groep en of alleen, en wilt u een leuke vakantie. Dan hoeft u niet verder te zoeken: De DJH City-Hostels zijn niet alleen kindvriendelijk ingericht, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten voor het hele gezin. Wat dacht u van een leuke rondleiding door één van de vele musea of een spannende nachtexpeditie door de dierentuin?

Onze speciale arrangementen en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen en uw vakantie in Keulen een onvergetelijke belevenis voor de hele familie wordt. Daarom maken gezinnen ook zo graag gebruik van onze aanbiedingen!

Gezinsvakanties en korte citytrips in de DJH City-Hostel Bonn dat is ontspanning en avontuur voor jong en oud!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


onze hostels in Keulen


wat te verwachten in keulen met de kinderen?

Onze centraal en toch rustig gelegen hostels in Bonn zijn de ideale uitvalsbasis voor grote en kleine vakantiegangers die samen op ontdekkingsreis in de grote stad Keulen willen gaan.

Een babybedje, flessenwarmer of kinderstoeltje horen natuurlijk bij de service, want wij zijn speciaal ingesteld op gezinnen en hun behoeften.

Ouders en kinderen voelen zich snel thuis in onze familiekamers die modern en gezellig zijn ingericht en voordelig geprijsd zijn. Onze voordelige familie-arrangementen maken een verblijf bij ons nog aantrekkelijker!

Als u een leuke vakantie met het hele gezin zoekt, hoeft u niet verder te zoeken: De DJH City-Hostels zijn niet alleen kindvriendelijk ingericht, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten voor het hele gezin. Wat dacht u van een leuke rondleiding door één van de vele musea of een spannende nachtexpeditie door de dierentuin?

Onze speciale arrangementen en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen en uw vakantie een onvergetelijke belevenis voor de hele familie wordt. Daarom maken gezinnen ook zo graag gebruik van onze aanbiedingen!

 

Onze reisprogramma's voor ouders en kinderen zijn kleurrijk, creatief en spannend. Of het nu gaat om avonturen in een kasteel of duiklessen - wij vinden uw gezinsvakantie op maat!