vakantie Düsseldorf

Bent u opzoek naar een vakantie in Düsseldorf met het gezin, groep en of alleen, en wilt u een leuke vakantie. Dan hoeft u niet verder te zoeken: De DJH City-Hostels zijn niet alleen kindvriendelijk ingericht, maar wij bieden ook een aantal leuke activiteiten voor het hele gezin. Wat dacht u van een leuke rondleiding door één van de vele musea of een spannende nachtexpeditie door de dierentuin?

Onze speciale arrangementen en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat u echt kunt ontspannen en uw vakantie in Keulen een onvergetelijke belevenis voor de hele familie wordt. Daarom maken gezinnen ook zo graag gebruik van onze aanbiedingen!

Gezinsvakanties en korte citytrips in de DJH City-Hostel Keulen dat is ontspanning en avontuur voor jong en oud!

Onze voordelen

 

- Gratis: kinderen tot drie jaar

- 50% korting: kinderen van 4 tot 12 jaar

- Veel meer kortingen voor gezinnen

- Gezinsvriendelijke accommodatie


onze hostels in Düsseldorf


wat te verwachten in Düsseldorf met de kinderen?

Op aanvraag kunt u verblijven in een familiekamer met kindvriendelijke voorzieningen, van kinderstoelen en babybedjes tot flessenwarmers. Op veel locaties bieden we speciale recreatieve activiteiten voor kinderen. Op de speelplaatsen en in de speelruimtes vinden uw kinderen al snel vriendjes voor hun vakantie. Je zult versteld staan hoe goed ze overweg kunnen met kinderen uit veel verschillende landen en hoe ze manieren vinden om te communiceren, desnoods met hun handen en voeten. Ook de menu's in onze hostels zijn ontworpen met onze kleine gasten in gedachten.

 

Speciale programma's voor gezinsvakanties

 

Ons hostel biedt een breed scala aan programma's voor uw familievakantie, ook speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen of voor groepen van meerdere gezinnen. Kies bijvoorbeeld tussen creatieve workshops, sportieve activiteiten of wellness-, thema- en avonturenarrangementen en taalcursussen. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel een volledig programma te boeken, bijvoorbeeld geschikt voor specifieke leeftijdsgroepen voor kinderen, als gebruik te maken van seizoenscomponenten (Pasen, Nieuwjaar, Halloween, ...).

 

En voor degenen die hun vrijetijdsactiviteiten zelf willen plannen, heeft onderstaande website veel advies en informatie voor hun gezinsvakantie. Onze medewerkers ter plaatse helpen u graag met vragen over het organiseren van uw activiteiten. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!