Kerstmarkt Düsseldorf

Een gezellige wandeling over de kerstmarkt is één van de mooiste momenten van het jaar. Een lekker warme glühwein, geurige peperkoek en liefdevol gedecoreerde kraampjes met kunsthandwerk maken van de kerstmarkt een magische bestemming voor een uitstapje.

 

Onze DJH City-Hostels in Düsseldorf heeft ook tijdens de koudste periode van het jaar een geschikt aanbod voor u. Of u nu met uw gezin, met vrienden, met collega’s, met de klas of gewoon individueel reist, wij stellen graag een leuk programma voor u samen. Zo kunt u ook tijdens de kerstperiode ten volle genieten van alle hoogtepunten die de metropolen langs de Rijn te bieden hebben!

 

Gebruik ons DJH City-Hostel Düsseldorf als uitvalsbasis voor een themawandeling in kerstsfeer. De feestelijk verlichte kraampjes staan verspreid door de gehele binnenstad en voor het sprookjesachtige decor van het stadhuis op het marktplein, waar ook een bijna 100 jaar oude draaimolen staat te pronken.

De ideale overnachtingsmogelijkheid voor uw uitstapje naar een van de kerstmarkten in Düsseldorf vindt u in de DJH City-Hostels Düsseldorf. In al onze hostels kunt u genieten van moderne en comfortabele kamers met een ontspannen sfeer.

En het beste aan dit alles is dat wij vele interessante aanbiedingen en acties voor u hebben!