Kerstmarkt Duisburg

Een gezellige wandeling over de kerstmarkt is één van de mooiste momenten van het jaar. Een lekker warme glühwein, geurige peperkoek en liefdevol gedecoreerde kraampjes met kunsthandwerk maken van de kerstmarkt een magische bestemming voor een uitstapje.

 

Onze DJH City-Hostel in Duisburg heeft ook tijdens de koudste periode van het jaar een geschikt aanbod voor u. Of u nu met uw gezin, met vrienden, met collega’s, met de klas of gewoon individueel reist, wij stellen graag een leuk programma voor u samen. Zo kunt u ook tijdens de kerstperiode ten volle genieten van alle hoogtepunten die de metropolen langs de Rijn te bieden hebben!

 

De kerstmarkt in Duisburg heeft dan weer een uitgebreid en uniek culinair aanbod voor u in petto, en heeft naast de vele regionale lekkernijen ook heel wat Hongaarse specialiteiten te bieden.

 

De ideale overnachtingsmogelijkheid voor uw uitstapje naar een van de kerstmarkten in Duisburg vindt u in de DJH City-Hostels in Duisburg. In al onze hostels kunt u genieten van moderne en comfortabele kamers met een ontspannen sfeer.

En het beste aan dit alles is dat wij vele interessante aanbiedingen en acties voor u hebben