Kerstmarkt Keulen

Een gezellige wandeling over de kerstmarkt is één van de mooiste momenten van het jaar. Een lekker warme glühwein, geurige peperkoek en liefdevol gedecoreerde kraampjes met kunsthandwerk maken van de kerstmarkt een magische bestemming voor een uitstapje. 

 

Ons DJH City-Hostel in Keulen heeft ook tijdens de koudste periode van het jaar een geschikt aanbod voor u. Of u nu met uw gezin, met vrienden, met collega’s of gewoon individueel reist, wij stellen graag een leuk programma voor u samen. Zo kunt u ook tijdens de kerstperiode ten volle genieten van alle hoogtepunten die de metropolen langs de Rijn te bieden hebben!

 

Vanuit onze drie DJH City-Hostels in Keulen stapt u niet alleen rechtstreeks in de drukte van de traditionele markt voor de Dom. Ook de haven- en scheepskerstmarkt – de grootste drijvende kerstmarkt van Europa – met meer dan 45 kraampjes en een sprookjesachtig zicht op de oude stad van Keulen, ligt op een steenworp afstand. Zeker een bezoekje waard!

 

 

De ideale overnachtingsmogelijkheid voor uw uitstapje naar de kerstmarkten in Keulen vindt u in een van de DJH City-Hostels in Keulen. In al onze hostels kunt u genieten van moderne en comfortabele kamers met een ontspannen sfeer.